Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Hakkebakkeskogen er en miniatyrverden, som har sine små og litt større konflikter og hendelser, som til tider kan minne om den store verden. Personene er utkledd som skogens dyr med enkelte av deres egenskaper, men er nokså menneskelige i tanker og handlinger. Morten Skogmus er den hederlige, arbeidsomme, gode samfunnsborger, mens hans venn, Klatremus, er av mer sammensatt natur. Han er kunstneren, gjøgleren, som har sans for verdien av det nyttige i det unyttige. Mikkel Rev er en av de aggressive i samfunnet, som såfremt kreftene ledes i riktig retning, kan komme til å utrette noe stort. Bamsefar og hans familie representerer det trygge og fredsommelige.

20

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

B/U/V

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

B/U/V

KATEGORI

Musikkteater

SPILLETID

120 min.

Musikk av

Thorbjørn Egner og Christian Hartmann

Skrevet av

Thorbjørn Egner

Bearbeidet av

Per Christian Revholt

Manuset er skrevet av Thorbjørn Egner. Manuset er skrevet for å passe både voksne, ungdom og barn og byr på spenning for alle aldre. Bearbeidet av Per Christian Revholt.

Rettighetene forvaltes av Dramas. Frilynt Norge har god kontakt med Dramas og bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Se mer info om manuset her.

Musikken er komponert av Thorbjørn Egner og Christian Hartmann.

Rettighetene forvaltes av Dramas. Frilynt Norge har god kontakt med Dramas og bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Se mer info om manuset her.

Dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

Vi har dessverre ingen bilder av denne produksjonen.

 

Det finnes fler versjoner av dette stykket.

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen(DENNE VERSJONEN ER DU PÅ NÅ)

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen (kortversjon)

Søk tilskudd

Som medlem i Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Frifond Organisasjon.

Frifond er en støtteordning for aktivitet for barn og unge under 26 år, og hos Frilynt er søknadsfristen 15. oktober. Du søker enkelt via vårt medlemssystem StyreWeb.

Les mer om Frifond i Frilynt her

Les mer om medlemskap i Frilynt her

Som medlem av Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Momskompensasjon. Ordningen forvaltes av oss via Lotteri- og stiftelsestilsynet og kan enkelt søkes på i vårt medlemssystem StyreWeb. Søknadsfristen er 1. juni.

Det er en enkel søknadsprosess der dere sender inn godkjent regnskap for foregående år, så ordner vi resten. Tilskuddet beregnes på grunnlag av driftsutgiftene i laget ditt, og dere trenger ikke trekke ut mva.

Les mer om Momskompensasjon her

Les mer om medlemskap i Frilynt her

Som medlem av Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Kursmidler, eller Instruktørstøtte. Ordningen het tidligere Voksenopplæringsmidlene, og gis til aktivitet som har 4 eller flere deltakere over 14 år. Studieforbundet Kultur og Tradisjon behandler søknadene, og du kan få veiledning under prosessen både hos dem og oss.

All aktivitet som skjer i forbindelse med en produksjon gir læring, derfor støttes denne aktiviteten med en timesats som for tiden er på 98 kr pr kurstime.

Les mer om kursmidler her

Les mer om medlemskap i Frilynt her

Teaterbanken
KostMask

Nyhetsbrev

NYHETSBREV

Ønsker du å få nyheter fra Teaterbanken.no og gode tilbud fra KostMask.no? Meld deg opp til vårt nyhetsbrev her!