Folk og røvere i Kardemomme by

Folk og røvere i Kardemomme by

Ytterligere presentasjon av denne praktfulle fortellingen er nok unødvendig, men la oss for ordens skyld sitere forfatteren:
«Kardemomme er en ganske liten by og ligger så langt borte, at nesten ingen vet at den eksisterer. Der er en ganske merkelig by, og det skjer mye der, som ikke skjer andre steder. Det går for eksempel esler i gatene, og det kommer en kamel eller to gående – nå og da. Solen skinner nesten alltid, menneskene er lykkelige og har bare sine egne og byens små problemer å ta vare på. Politimesteren er alles gode ånd. Han liker ikke å arrestere noen, og når han går sin vanlige tur gjennom byen, hilser han vennlig til høyre og venstre og passer på at alle har det godt. De eneste som forstyrrer nattesøvnen i den lille byen er de tre røverne Kasper, Jesper og Jonathan, som bor i et høyt hus på en ensom slette utenfor Kardemomme by. Der lever de i ro, og har sine små næringssorger, som slukkes av og til ved et besøk i byen – hos bakeren og slakteren og kjøpmann Berg. Som et slags husdyr har røverne en løve. Den er meget flink til løve å være, men ikke helt til å stole på.»

Og som alle vet, ender historien lykkelig med at Kasper blir brannmester, Jonathan blir baker og Jesper blir sirkusdirektør i Kardemommeby. For selv røvere kan bli skikkelige, og med toleranse for ulikheter når vi lengre.

17

ROLLER

+ ENSEMBLE​

MÅLGRUPPE AKTØRER

B/U/V

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

B/U/V​

KATEGORI

Musikkteater

SPILLETID

120 min.

Musikk av

Thorbjørn Egner og Bjarne Amdahl

Skrevet av

Thorbjørn Egner

Bearbeidet av

Per Christian Revholt

Manuset er skrevet av Thorbjørn Egner og bearbeidet av Per Christian Revholt​.

Rettighetene forvaltes av Dramas. Frilynt Norge har god kontakt med Dramas og bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Se mer info om manuset her.

Musikken er komponert av Thorbjørn Egner og Bjarne Amdahl.

Rettighetene forvaltes av Dramas. Frilynt Norge har god kontakt med Dramas og bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Se mer info om manuset her.

Dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

 

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

 

Vi har dessverre ingen bilder av denne produksjonen.

 

Det finnes en kortversjon av dette stykket.

Folk og røvere i Kardemomme by (kortversjon)

Søk tilskudd

Som medlem i Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Frifond Organisasjon.

Frifond er en støtteordning for aktivitet for barn og unge under 26 år, og hos Frilynt er søknadsfristen 15. oktober. Du søker enkelt via vårt medlemssystem StyreWeb.

Les mer om Frifond i Frilynt her

Les mer om medlemskap i Frilynt her

Som medlem av Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Momskompensasjon. Ordningen forvaltes av oss via Lotteri- og stiftelsestilsynet og kan enkelt søkes på i vårt medlemssystem StyreWeb. Søknadsfristen er 1. juni.

Det er en enkel søknadsprosess der dere sender inn godkjent regnskap for foregående år, så ordner vi resten. Tilskuddet beregnes på grunnlag av driftsutgiftene i laget ditt, og dere trenger ikke trekke ut mva.

Les mer om Momskompensasjon her

Les mer om medlemskap i Frilynt her

Som medlem av Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Kursmidler, eller Instruktørstøtte. Ordningen het tidligere Voksenopplæringsmidlene, og gis til aktivitet som har 4 eller flere deltakere over 14 år. Studieforbundet Kultur og Tradisjon behandler søknadene, og du kan få veiledning under prosessen både hos dem og oss.

All aktivitet som skjer i forbindelse med en produksjon gir læring, derfor støttes denne aktiviteten med en timesats som for tiden er på 98 kr pr kurstime.

Les mer om kursmidler her

Les mer om medlemskap i Frilynt her

Teaterbanken
KostMask

Nyhetsbrev

NYHETSBREV

Ønsker du å få nyheter fra Teaterbanken.no og gode tilbud fra KostMask.no? Meld deg opp til vårt nyhetsbrev her!