Camp Rhesus

Camp Rhesus

Rektor Vegar Ampyren er en ”god vampyr” som har vendt seg av med å drikke menneskeblod. Nå ser han som sin misjon å omvende andre vampyrer til et ”normalt” liv i pakt med menneskene. Det gjør han gjennom driften av en avvenningsklinikk (camp Rhesus) og en internatskole. ”Ville vampyrer” blir tatt inn i Camp Rhesus og når de er avvent og modne for samfunnet, kommer de inn på internatskolen, der det også er mange mennesker.
Anna er helt uvitende om vampyrene da hun starter på internatskolen denne høsten. Men hun blir straks fascinert av medeleven Even, som er en vampyr, og det oppstår en romanse mellom de to. Etter hvert forstår Anna at Even er en vampyr. Hun ønsker å bli bitt, slik at også hun kan bli vampyr, men Even vegrer seg.

Samtidig skjer det skumle ting på Camp Rhesus. Rektor Ampyren har tatt inn for mange vampyrer og de blodtørstige kommer ut av kontroll. En kveld overfaller de to elever og suger blodet ut av dem. Anna er utbryternes neste offer, men Even redder henne i siste liten. Utbryterne blir forbannet og lover å komme tilbake for å ta Anna. Nå mobiliserer også Even de gode vampyrene og det ender med en hard kamp mellom gode og onde vampyrer. De gode seirer i kampen, men Anna blir dødelig skadet. Nå er det bare en ting som kan gi henne livet og kjæresten tilbake: et vampyrbitt.

24

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

U

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

U/V

KATEGORI

Dansebasert ungdomskomedie​

SPILLETID

90 min.

Manuset er skrevet av Øyvin Hansen og André Klausen. Manuset er godt skrevet for å passe både voksne og barn og byr på humor og spenning for alle aldre. 

Rettighetene til Camp Rhesus forvaltes av Frilynt Norge. 

Pris for medlemmer av Frilynt Norge:
Leietaker betaler 12 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 2000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

Pris IKKE-medlemmer
Leietaker betaler 16 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 3000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

RETTIGHETER
Alle offentlige forestillinger, enten det kreves inngangspenger eller ikke, faller innunder åndsverkloven og det skal betales royalties til alle rettighetshavere. Det kreves skriftlig kontrakt for hver oppsetning. Ta alltid kontakt med Frilynt Norge om spilletillatelse FØR teatergruppa begynner å innstudere stykket. Så unngår man at oppsetningen blir stoppet dagen før premieren.

Søk spilletillatelse her.

Frilynt bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Musikken er komponert av NAVN. For bestilling av musikk ta kontakt med NAVN på TELEFON eller E-POST.

TONO
TONO skal ha kr. 2 % av brutto billettinntekt, eller en minimum sum i avgift pr. forestilling. Les mer på tono.no.

Det er ingen spesielle kostymer til dette stykket, men dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

Bilder kommer…

Det finnes ingen andre versjoner av dette stykket.