Far Far Away – Apsolutt nårsk

Far Far Away – Apsolutt nårsk

Far Far Away – apsolutt nårsk er en revy skrevet av forfatterne er Heljar Berge, André Klausen, Øyvin Hansen og Espen Lian

Solveigs farfar er plutselig borte og da har hun ikke lenger noen å spørre om livets store og små spørsmål. Nå må hun finne ut av ting selv. Men farfar har lagt igjen en magisk bokholder og et brev som fører henne til biblioteket sammen med fire (litt spesielle) venner. Sammen tilbringer de natten på biblioteket, der de ved hjelp av den magiske bokholderen møter figurer og forfattere fra litteraturens verden. Her er det elleville møter med alt fra de fire store til våre største krimhelter. Og hele tiden må de gjemme seg for den skumle vekteren Janus….
Dette er en revy som fenger mennesker i alle aldersgrupper, forestillingen er spekkfull av poenger, humor – samtidig som den setter fokus på problemstillinger til ettertanke. Denne revyen har en gjennomgangshistorie, en mengde kjente og gode låter, noe som gjør at den kanskje kan gå som en blanding mellom revy og musikal – en slags «revykal».

?

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

U

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

U/V

KATEGORI

Ungdomsrevy

SPILLETID

105 min.

Manuset er skrevet av Heljar Berge, André Klausen, Øyvin Hansen og Espen Lian. Manuset er godt skrevet for å passe både voksne og barn og byr på humor og spenning for alle aldre. 

Rettighetene til Far Far Away – Apsolutt nårsk​ forvaltes av Frilynt Norge. 

Pris for medlemmer av Frilynt Norge:
Leietaker betaler 12 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 2000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

Pris IKKE-medlemmer
Leietaker betaler 16 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 3000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

RETTIGHETER
Alle offentlige forestillinger, enten det kreves inngangspenger eller ikke, faller innunder åndsverkloven og det skal betales royalties til alle rettighetshavere. Det kreves skriftlig kontrakt for hver oppsetning. Ta alltid kontakt med Frilynt Norge om spilletillatelse FØR teatergruppa begynner å innstudere stykket. Så unngår man at oppsetningen blir stoppet dagen før premieren.

Søk spilletillatelse her.

Frilynt bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Musikken er komponert av Olaf Hansen Haugan. For bestilling av musikk ta kontakt med Olaf Hansen Haugan på olafhaugan@gmail.com.

TONO
TONO skal ha kr. 2 % av brutto billettinntekt, eller en minimum sum i avgift pr. forestilling. Les mer på tono.no.

Det er ingen spesielle kostymer til dette stykket, men dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

Det finnes ingen andre versjoner av dette stykket.