Gatelys

Gatelys

Gatelys er en miks av danseshow og musikal, ispedd litt humor. Stykket er basert på filmen ”Up 2 The Streets”, men er vesentlig omskrevet, fornorsket og tilsatt ny musikk. Hovedpersonen i Gatelys er Sara, en ung jente som lever for dansen, og får utløp for dette i dansegruppa Vargene. Vargene er en dansegruppe med folk fra gata. De lever litt på kanten av loven, men er svært dedikert til dansen, og trener nærmest daglig på utestedet Fabrikken. Målet er å vinne Gatelys, en dansekonkurranse mellom lokale dansegrupper.

24

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

U

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

U/V

KATEGORI

Dansebasert ungdomskomedie​

SPILLETID

90 min.

Manuset er skrevet av Øyvin Hansen og André Klausen. Manuset er godt skrevet for å passe ungdom og byr på humor og spenning for alle aldre. 

Rettighetene til Gatelys forvaltes av Frilynt Norge. 

Pris for medlemmer av Frilynt Norge:
Leietaker betaler 12 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 2000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

Pris IKKE-medlemmer
Leietaker betaler 16 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 3000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

RETTIGHETER
Alle offentlige forestillinger, enten det kreves inngangspenger eller ikke, faller innunder åndsverkloven og det skal betales royalties til alle rettighetshavere. Det kreves skriftlig kontrakt for hver oppsetning. Ta alltid kontakt med Frilynt Norge om spilletillatelse FØR teatergruppa begynner å innstudere stykket. Så unngår man at oppsetningen blir stoppet dagen før premieren.

Søk spilletillatelse her.

Frilynt bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Det finnes dessverre ingen tilgjengelig musikk til stykket.

TONO
TONO skal ha kr. 2 % av brutto billettinntekt, eller en minimum sum i avgift pr. forestilling. Les mer på tono.no.

Det er ingen spesielle kostymer til dette stykket, men dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

Det finnes ingen andre versjoner av dette stykket.