Hjul på Månetoppen – fare på sfære

Hjul på Månetoppen – fare på sfære

Hjul på Månetoppen – fare på sfære er en revy skrevet av forfatterne er Heljar Berge, André Klausen, Øyvin Hansen og Espen Lian

En skoleklasse ved XX skole gjør seg klar til å reise på klassetur. Baggasjen lastes inn i bussen, engstelige foreldre tar farvel med flaue elever. Læreren forsøker å få oversikten, kunstlæreren kommer innom for å gi en beskjed, vaskedama tar en runde med støvkluten og bussjåføren står utenfor og røyker. Foran i bussen sitter en gjeng smårampete og oppfinnsomme elever. De har laget en liten oppfinnelse for å skremme bussjåføren og de andre elevene. Når han starter aircondition-anlegget skal lysene blinke, blå røyk elte ut og motoren gå opp i fullt turtall. Men noe går galt… Bussen letter! Og stiger og stiger og stiger….på vei ut i verdensrommet.

Romferden gir klassen en blanding av frykt og fryd. Mange sliter med å greie seg uten viktige ting som røyk, snus, facebook, playstation osv, men oppdager at det går an å leve uten noen dager. Likevel prøver de oppfinnsomme elevene stadig å finne en måte å komme seg hjem. De greier i hvert fall å bevege ”romskipet” videre fra planet til planet. Og på hver planet er det nye ting og oppdage og lære. Kanskje blir også noen av planetboerne med dem videre…

Dette er en revy som fenger mennesker i alle aldersgrupper, forestillingen er spekkfull av poenger, humor – samtidig som den setter fokus på problemstillinger til ettertanke. Denne revyen har en gjennomgangshistorie, en mengde kjente og gode låter, noe som gjør at den kanskje kan gå som en blanding mellom revy og musikal – en slags «revykal».

?

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

U/V

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

U/V

KATEGORI

Ungdomsrevy

SPILLETID

105 min.

Manuset er skrevet av Heljar Berge, André Klausen, Øyvin Hansen og Espen Lian. Manuset er godt skrevet for å passe både voksne og ungdom og byr på humor og spenning for alle aldre. 

Rettighetene til Hjul på Månetoppen – fare på sfære forvaltes av Frilynt Norge. 

Pris for medlemmer av Frilynt Norge:
Leietaker betaler 12 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 2000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

Pris IKKE-medlemmer
Leietaker betaler 16 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 3000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

RETTIGHETER
Alle offentlige forestillinger, enten det kreves inngangspenger eller ikke, faller innunder åndsverkloven og det skal betales royalties til alle rettighetshavere. Det kreves skriftlig kontrakt for hver oppsetning. Ta alltid kontakt med Frilynt Norge om spilletillatelse FØR teatergruppa begynner å innstudere stykket. Så unngår man at oppsetningen blir stoppet dagen før premieren.

Søk spilletillatelse her.

Frilynt bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Musikken er komponert av Olaf Hansen Haugan. For bestilling av musikk ta kontakt med Olaf Hansen Haugan på olafhaugan@gmail.com.

TONO
TONO skal ha kr. 2 % av brutto billettinntekt, eller en minimum sum i avgift pr. forestilling. Les mer på tono.no.

Det er ingen spesielle kostymer til dette stykket, men dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

Det finnes ingen andre versjoner av dette stykket.