Huset med de rare i

Huset med de rare i

Huset med de rare i er en revy skrevet av forfatterne er Øyvin Hansen, Heljar Berge og André Klausen.

Gymsalen er skolens kulturhus, som brukes til idrett og kulturaktiviteteter av alle slag hele døgnet. Skolens miljøarbeider forsøker å holde tråden i alle de ulike gruppene. Her er alt fra kops og kor til bridgeklubb og utstopping av påkjørte dyr. Miljøarbeideren er superpositiv til alt, men skolens kvinnelige vaktmester trekker han stadig ned på bakken.

SÅ en dag kommer en bygningskonsulent for å inspisere bygget. Han konkluderer med at det må rives. Kommunen har ikke råd til å bygge nytt, så hele tilbudet må legges ned.
Gruppene mobiliserer, protesterer, samler inn penger. Her må man jobbe med relasjoner på tvers av interesser, alder og tilhørighet. Det oppstår konflikter og kjærlighet. De lykkes etter hvert med å samarbeide – men greier de å redde huset før gravemaskinene kommer? 

Dette er en revy som fenger mennesker i alle aldersgrupper, forestillingen er spekkfull av poenger, humor – samtidig som den setter fokus på problemstillinger til ettertanke. Denne revyen har en gjennomgangshistorie, en mengde kjente og gode låter, noe som gjør at den kanskje kan gå som en blanding mellom revy og musikal – en slags «revykal».

Stykket har ca. 58 roller pluss en mengde muligheter for karakterer i musikalske nummer.

Ca. 58

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

U

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

U/V

KATEGORI

Ungdomsrevy

SPILLETID

90 min.

Manuset er skrevet av Øyvin Hansen, Heljar Berge og André Klausen. Manuset er godt skrevet for å passe både voksne og ungdom og byr på humor og spenning for alle aldre. 

Rettighetene til Huset med de rare i forvaltes av Frilynt Norge. 

Pris for medlemmer av Frilynt Norge:
Leietaker betaler 12 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 2000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

Pris IKKE-medlemmer
Leietaker betaler 16 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 3000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

RETTIGHETER
Alle offentlige forestillinger, enten det kreves inngangspenger eller ikke, faller innunder åndsverkloven og det skal betales royalties til alle rettighetshavere. Det kreves skriftlig kontrakt for hver oppsetning. Ta alltid kontakt med Frilynt Norge om spilletillatelse FØR teatergruppa begynner å innstudere stykket. Så unngår man at oppsetningen blir stoppet dagen før premieren.

Søk spilletillatelse her.

Frilynt bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Musikken er komponert av Olaf Hansen Haugan. For bestilling av musikk ta kontakt med Olaf Hansen Haugan på olafhaugan@gmail.com.

TONO
TONO skal ha kr. 2 % av brutto billettinntekt, eller en minimum sum i avgift pr. forestilling. Les mer på tono.no.

Det er ingen spesielle kostymer til dette stykket, men dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

Det finnes ingen andre versjoner av dette stykket.