Tussene – og jakten på skogens gull

Tussene – og jakten på skogens gull

Kun i tussemørket kommer de frem – tussene. Men denne formiddagen har tre rampete småtusser tatt seg friheten. De leker paintbærball med magasinet fullt av blåbær tyttebær og rognebær. Tussene heter Pistuss, Raptuss og Kaktuss. Så oppdager de familien Bokløv som er på topptur, ombestemmer seg for sopptur men ender på bærtur. Utur…

Plutselig finner byfolka en skatt ved hjelp av en detektor. De finner gull! Hele skogen er stappfullt av gull!
Tutta og Jan Bokløv bestemmer seg for å kjøpe skogen, sprenge fjellet og starte gruvedrift for å bli rike. De finner eieren av skogen – Torstein Snappen. Hva må gjøres for å få den naive og til nå, evige ungkaren til å selge? 

Uansett, dette er tussenes skog… Dersom det blir kjent at det er gull i skogen er deres liv og verden i fare. Tussene må ta i bruk alt de kan av tussetriks, skyte etter dem med sinna blåbær og i verste fall tilkalle Huldra. 

Tussene og jakten på skogens gull vil gjøre både barn og voksne helt tussete…

32

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

B/U/V

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

B/U/V

KATEGORI

Musikkteater

SPILLETID

90 min.

Medkomponist

Olaf Hansen Haugan

Musikk av

Espen Rolstad

Skrevet av

Espen Rolstad

Manuset er skrevet av Espen Rolstad.

Rettighetene til Tussene – og jakten på skogens gull forvaltes av Frilynt Norge. 

Pris for medlemmer av Frilynt Norge:
Leietaker betaler 12 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 2000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

Pris IKKE-medlemmer
Leietaker betaler 16 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 3000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

RETTIGHETER
Alle offentlige forestillinger, enten det kreves inngangspenger eller ikke, faller innunder åndsverkloven og det skal betales royalties til alle rettighetshavere. Det kreves skriftlig kontrakt for hver oppsetning. Ta alltid kontakt med Frilynt Norge om spilletillatelse FØR teatergruppa begynner å innstudere stykket. Så unngår man at oppsetningen blir stoppet dagen før premieren.

Søk spilletillatelse her.

Frilynt bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Komplett singback medfølger og kan hentes direkte av Espen Rolstad.

Musikken er komponert av Olaf Hansen Haugan og Espen Rolstad . For bestilling av musikk ta kontakt med  Espen Rolstad espen.rolstad@gmail.com.

Det er ingen spesielle kostymer til dette stykket, men dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

Det finnes ingen andre versjoner av dette stykket. 

Søk tilskudd

Som medlem i Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Frifond Organisasjon.

Frifond er en støtteordning for aktivitet for barn og unge under 26 år, og hos Frilynt er søknadsfristen 15. oktober. Du søker enkelt via vårt medlemssystem StyreWeb.

Les mer om Frifond i Frilynt her

Les mer om medlemskap i Frilynt her

Som medlem av Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Momskompensasjon. Ordningen forvaltes av oss via Lotteri- og stiftelsestilsynet og kan enkelt søkes på i vårt medlemssystem StyreWeb. Søknadsfristen er 1. juni.

Det er en enkel søknadsprosess der dere sender inn godkjent regnskap for foregående år, så ordner vi resten. Tilskuddet beregnes på grunnlag av driftsutgiftene i laget ditt, og dere trenger ikke trekke ut mva.

Les mer om Momskompensasjon her

Les mer om medlemskap i Frilynt her

Som medlem av Frilynt Norge får ditt lag/din teatergruppe tilgang til støtteordningen Kursmidler, eller Instruktørstøtte. Ordningen het tidligere Voksenopplæringsmidlene, og gis til aktivitet som har 4 eller flere deltakere over 14 år. Studieforbundet Kultur og Tradisjon behandler søknadene, og du kan få veiledning under prosessen både hos dem og oss.

All aktivitet som skjer i forbindelse med en produksjon gir læring, derfor støttes denne aktiviteten med en timesats som for tiden er på 98 kr pr kurstime.

Les mer om kursmidler her

Les mer om medlemskap i Frilynt her