Kaos bak kulissene

Kaos bak kulissene

Kaos bak kulissene er en ungdomsrevy som tar utgangspunkt i barne- og ungdomsteaterkulturen. Her møter vi svevende instruktører, drømmende teaterspirer, overarbeida foreldre og selvhøytidelige skuespillere! Alt på ei fjøl, alt på en kveld.

Hvor gøy er det f.eks. å sette opp Kardemomme By for tiende gang i det lokale amatørteateret? Hvor sannsynlig er det å slå igjennom som stor filmstjerne? Hvordan var nå egentlig Bukkerittet fra Peer Gynt igjen? Og kan du huske hvor kleint det var å fremføre juleevangeliet som barneteater på skolen?

Igjennom sang, dialog, parodier, visuelle numre og dans loses forestillingen igjennom. Forhåpentligvis vil teaterets skeptikere etter halvannen time med denne revyen være enda mer skeptiske!

Revyen har ca. 60 roller med blant annet store sangroller, monologer og muligheter for flere mindre roller i mange av sketsjene.

Ca. 60

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

U

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

U/V

KATEGORI

Ungdomsrevy

SPILLETID

90 min.

Manuset er skrevet av Håkon T. Nielsen og Sandre B. Pape. Manuset er godt skrevet for å passe både voksne og barn og byr på humor og spenning for alle aldre. 

Rettighetene til Kaos bak kulissene forvaltes av Frilynt Norge. 

Pris for medlemmer av Frilynt Norge:
Leietaker betaler 12 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 2000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

Pris IKKE-medlemmer
Leietaker betaler 16 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 3000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

RETTIGHETER
Alle offentlige forestillinger, enten det kreves inngangspenger eller ikke, faller innunder åndsverkloven og det skal betales royalties til alle rettighetshavere. Det kreves skriftlig kontrakt for hver oppsetning. Ta alltid kontakt med Frilynt Norge om spilletillatelse FØR teatergruppa begynner å innstudere stykket. Så unngår man at oppsetningen blir stoppet dagen før premieren.

Søk spilletillatelse her.

Frilynt bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Komp foreligger og kan bestilles.

Musikken er komponert av NAVN. For bestilling av musikk ta kontakt med NAVN på TELEFON eller E-POST.

TONO
TONO skal ha kr. 2 % av brutto billettinntekt, eller en minimum sum i avgift pr. forestilling. Les mer på tono.no.

Det er ingen spesielle kostymer til dette stykket, men dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

Ta kontakt med vår sminkespesialist på anita@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

Det finnes ingen andre versjoner av dette stykket.