Bergtatt - en revy til støtte og glede

Bergtatt - en revy til støtte og glede

Finansakrobaten Carl Berner Kværner får motorhavari i ei lita bygd der selveste Lorens Berg er hedret med egen statue. Alle vet jo at Lorensberg-teateren er ett kjent reisemål i Göteborg, med syngende servitører. Dersom grunnleggeren av dette fenomenet stammer fra denne bygda, må det jo investeres nettopp her! Han ser for seg det ultimate restaurant og cabarethus. En millionbutikk! ”Cabaret Lorens Berg”.

Motstanden er stor mot Kværners planer. Terrorgruppa Røde Khnær er villige til å ofre mye i kampen. Deres leder, Pål Pått frykter at både blåbærterreng og løvskog må vike dersom planene realiseres. Carl Berner Kværnes må jages vekk, koste hva det koste vil.

Bygdas ungdom er ikke enig. Ett restauranthus betyr jobbmuligheter. Vi følger de tre unge venninnene Laila Liv, Beate og Nell på deres jakt på jobb. De må bare passere nåløyet til den kjente TV regissøren Bernard Biovac.

Det er duket for kidnapping, mislykkede terroranslag, sultestreik, spisse albuer, prestasjonsangst, homofobi og hjelp fra klarsynte. Carl Berner Kværner får ting til å skje, og åpningen blir ett faktum.

Men har han undervurdert kreftene til terrorgruppa Røde Khnær?

Har de klart og infiltrere hans restauranthus ”Cabaret Lorens Berg”?

41

ROLLER

+ ENSEMBLE

MÅLGRUPPE AKTØRER

U/V

MÅLGRUPPE PUBLIKUM

U/V

KATEGORI

Revy (Revykal)

SPILLETID

ca. 90 min.

Manuset er skrevet av Espen Rolstad.

Rettighetene til Bergtatt – en revy til støtte og glede forvaltes av Frilynt Norge. 

Pris for medlemmer av Frilynt Norge:
Leietaker betaler 12 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 2000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

Pris IKKE-medlemmer
Leietaker betaler 16 prosent av brutto billettintekter, minimum kr. 3000,- pr. forestilling i royalty/avgift for oppføring av stykket. Royalty skal betales etter faktura, senest 14 dager etter endt spilleperiode til Frilynt Norge.

RETTIGHETER
Alle offentlige forestillinger, enten det kreves inngangspenger eller ikke, faller innunder åndsverkloven og det skal betales royalties til alle rettighetshavere. Det kreves skriftlig kontrakt for hver oppsetning. Ta alltid kontakt med Frilynt Norge om spilletillatelse FØR teatergruppa begynner å innstudere stykket. Så unngår man at oppsetningen blir stoppet dagen før premieren.

Søk spilletillatelse her.

Frilynt bistår gjerne i prosessen med å søke rettigheter. Send mail til post@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Komplett singback, noter og øvingsfiler kan leies av Marius Granholt.

Musikken er arrangert av Marius Granholt . For bestilling av musikk ta kontakt med  Marius Granholt på mariusgitar@gmail.com.

Det er ingen spesielle kostymer til dette stykket, men dersom du trenger noe spesifikt, ta kontakt med vår kostymespesialist på tone@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for råd og bistand.

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt kostymesøk.

Vi har mye spennende på lager! Dersom du trenger hjelp til å finne rekvisitter eller scenografi, ta kontakt med vår scenograf på jarle@frilynt.no eller ring 33 48 80 90 for mer info!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut vårt rekvisittsøk.

 

Ta kontakt på teatersminke@kostmask.no eller ring 33 48 80 90 for råd, bistand og sminkekurs!

Om du vet akkurat hva du skal ha, sjekk ut sminkebutikken vår www.kostmask.no

 

Det finnes ingen andre versjoner av dette stykket.