Instruktørbank

Finn din instruktør, og kontakt instruktøren i dag.

Vi i Frilynt Norge ønsker å gjøre ting enkelt for dere.
Derfor har vi laget en instruktørbank med instruktører
som kan kontaktes for å samarbeide med dere.

I listen under vil du finne instruktører fra hele landet, og kontaktinformasjon til instruktøren som passer for dere og deres behov.

Kontakt instruktøren og avtal nærmere med den heldige utvalgte. 

For mer informasjon og hjelp, kontakt hovedkontoret på 
post@frilynt.no eller tlf.: 33 48 80 90.

Kategorier

Følg med, her vil det komme en mengde instruktører fra hele landet, når interesserte instruktører har registrert seg.

REGISTRER DEG SOM INSTRUKTØR HER!

Alle instruktører må ha politiattest.

Velg kategorien du ønsker instruktør til, og se vår bank med instruktører.
Alle instruktører har politiattest.

  • Alle
  • Impro
  • Musikal
  • Musiker/kapellmester
  • Regi
  • Revy/revytekst
  • Sang

Spørsmål og svar

Lurer du på noe rundt Instruktørbanken?
Se gjennom spørsmålene under; kanskje du finner svaret der.

Frilynt Norge har ingen retningslinjer for lønn og honorar for instruktørene i intruktørbanken. Dette er noe som må komme til enighet mellom oppdragsgiver og instruktør.

Om du ønsker å hyre instruktør for å instruere under hele din produksjon, kan dette avklares med din foretrukne instruktør.

Nei, de fleste av våre instruktører har mulighet til å ta oppdrag i hele landet. Trykk deg inn på instruktørprofilen til din foretrukne instruktør, og se hvor de kan instruere. 
Dette er også noe du kan diskutere næremere med din valgte instruktør.

For å registrere seg i Frilynt Norges instruktørbank, må man kunne vise til relevant utdanning/erfaring som tilsier at du er egnet som instruktør for barn, ungdom og/eller voksne i et amatørteater.

Du må fylle ut et registreringsskjema, og sende CV til kurs@frilynt.no. Deretter vil du bli tilsendt kontrakt og det du måtte trenge for å søke om politiattest. Der ber vi deg også om å sende tilbake stående portrettfoto og beskrivende tekst om erfaring, om dette ikke er fylt ut i registreringsskjema. 

Fyll ut registreringsskjema her

PS: Frilynt stiller høye krav til de instruktørene vi anbefaler. Ved manglende utdanning/erfaring, kan vi ikke garantere at du blir registrert 

Frilynt Norge krever fremvisning av politiattest fra alle personer over 15 år som utfører oppgaver som innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming. Det gjøres for å bidra til at slike oppgaver kun utføres av skikkede personer, gjennom at personer som kan utgjøre en risiko for overgrep eller skadelig innflytelse forhindres fra å påta seg slike oppdrag.

De fleste instruktørene i vår instruktørbank har mulighet for digitale kurs. Men, i noen tilfeller vil det være vanskelig å instruere digitalt. Ta kontakt med din foretrukne instruktør og hør om mulighetene for digitalt kurs.